Κρυολιπόλυση

Ανώδυνη, μη επεμβατική μέθοδος μείωσης του τοπικού λίπους. Το μηχάνημα κρυολιπόλυσης χρησιμοποιεί την έντονη ψύξη προκειμένου να επιτύχει την μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων. Το λίπος διασπάται σε βάθος δύο έως τεσσάρων μηνών, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα. Οι ιστοί, πέραν του λιπώδους, σε αντίθεση με άλλες τεχνικές λιπόλυσης, δεν υφίστανται καμία βλάβη. Εξαιρετική βελτίωση εμφανίζεται όταν η μέθοδος συνδυάζεται με λεμφική αποσυμφόρηση και RF. Η θεραπεία διαρκεί 45 λεπτά. Προτεινόμενος αριθμός θεραπειών: 3

Ραδιοσυχνότητες για σύσφιξη (RF)

Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF περιλαμβάνει ηλεκτρομαγνητικά κύματα τα οποία μεταφέρουν την ενέργεια βαθιά μέσα στο δέρμα δρώντας ευεργετικά στο λεμφικό-φλεβικό σύστημα και στο λιπώδη ιστό. Με τη σύσφιξη σώματος με RF μειώνεται η φλεβο-λεμφική στάση, βελτιώνεται η απομάκρυνση τοξινών, επιταχύνεται ο μεταβολισμός του λίπους και τονώνονται οι ινοβλάστες με αποτέλεσμα την εντυπωσιακή σύσφιξη σώματος και επιδερμίδας.

Cavitation

Η θεραπεία αυτή χρησιμοποιεί υπερήχους με τους οποίους υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται μέσω του λεμφικού συστήματος. Το αποτέλεσμα είναι η αναίμακτη λιποαναρρόφηση και η μείωση της κυτταρίτιδας. Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να ανασχηματίσουν τη σιλουέτα τους. Η σύσφιξη σώματος με ραδιοσυχνότητες RF αν συνδυαστεί με Cavitation και λεμφικό μασάζ, προσφέρει μια ολοκληρωμένη θεραπεία για μέγιστα αποτελέσματα, καθώς στοχεύει συνδυαστικά στην διάσπαση του λίπους και στη σύσφιξη του δέρματος.

Μεσοθεραπεία σώματος

Ενέσιμες θεραπείες για την μείωση της κυτταρίτιδας, την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και την μείωση πόντων.

Χαλαρωτικό μασάζ

Ξεκούραση, αναζωογόνηση ή και ανακούφιση .

Λεμφικό μασάζ

Ιδανικό για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Εκτελείται πάνω στους λεμφικούς αγωγούς και στα λεμφογάγγλια του σώματος. Οι κατάλληλες πιέσεις στα σημεία προκαλούν την φυσική διέγερση των λεμφαδένων και την διευκόλυνση της κυκλοφορίας του λεμφικού υγρού. Κατά συνέπεια το μασάζ αυτό οξυγονώνει τους ιστούς, αυξάνει τη σωστή κυκλοφορία του αίματος, ενεργοποιεί το μεταβολισμό και αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό.