Συνδυαστικές τεχνικές για το πρόσωπο

Μία από τις πιο σύγχρονες τάσεις στην πλαστική χειρουργική είναι οι θεραπείες στο ιατρείο και ο συνδυασμός θεραπειών για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Είναι γεγονός ότι η επιδερμίδα μας χρειάζεται συνεχώς φροντίδα για να παραμείνει υγιής, σφριγηλή και νεανική, τόσο με τα σωστά skincare προϊόντα όσο και με θεραπείες στο ιατρείο.

Η νέα τάση στις θεραπείες είναι ένας συνδυασμός τους, για τον εξής σημαντικό λόγο: Παίρνουμε τα οφέλη από κάθε μια ξεχωριστά και αποφεύγουμε παρενέργειες που προκύπτουν από κατάχρηση.

Νέες θεραπείες, εξελιγμένες τεχνικές, προηγμένα τεχνολογικά υλικά συνδυάζονται στα χέρια του έμπειρου πλαστικού χειρουργού, ώστε να δώσουν ένα εντυπωσιακά φυσικό αποτέλεσμα ανανέωσης και αντιγήρανσης στο πρόσωπο μέσα από τη συνδυαστική και εξατομικευμένη μέθοδο.

Κάθε πρόσωπο και κάθε προσωπικότητα είναι απολύτως μοναδικά και γι’ αυτό ακριβώς δεν μπορεί να υπάρχει ένα πρωτόκολλο αντιγήρανσης που να ταιριάζει σε όλους. Σήμερα η προηγμένη αισθητική πλαστική χειρουργική συνδυάζει διαφορετικές τεχνικές για να επιτύχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα με τη μικρότερη δυνατή ανάρρωση.

Στο Ιατρείο μας εφαρμόζονται ποικίλα συνδυαστικά πρωτόκολλα για πιο άμεσα, εντυπωσιακά και μόνιμα αποτελέσματα στη βελτίωση της εικόνας του προσώπου.

Για παράδειγμα, θα μπορούσε σε μία μόλις ημέρα να αποκτήσετε ένα νεανικό, λαμπερό και ξεκούραστο πρόσωπο συνδυάζοντας βλεφαροπλαστική και  slift ή cheek lift στο ιατρείο, αποκτώντας άμεσα μια πιο νεανική και αναζωογονημένη εμφάνιση στο πρόσωπο και στο λαιμό, σημεία που από πολύ νωρίς εμφανίζουν τα σημάδια του χρόνου.

Συμβουλευτείτε μας και θα σας προσφέρουμε τον κατάλληλο και εξειδικευμένο συνδυασμό τεχνικών που θα σας χαρίσουν άμεσα και ανώδυνα,  ένα ανανεωμένο, λαμπερό και αψεγάδιαστο πρόσωπο!